Een eigen huis is voor iedereen een kostbaar bezit en een spaarpot voor later. Om ook op de lange termijn uw investering in goede staat te houden is periodiek onderhoud van belang. Immers de staat waarin uw investering zich bevindt bepaald de uiteindelijke waarde. Daarnaast is periodiek onderhoud door een erkende schilder op lange termijn vele malen goedkoper dan wanneer u achterstallig onderhoud aan uw schilderwerk moet laten herstellen. Tom van Gemert Schilderwerken kan voor u uw kostbaar bezit helpen in goede staat te houden door dit preventieve onderhoud voor u uit te voeren.

Maar dat is duur hoor ik u denken .... dat is maar hoe u dat bekijkt.

Het staat u vrij om bij mij eens vrijblijvend een offerte aan te vragen om die vraag eens beantwoord te krijgen. Dat kan telefonisch of door middel van het formulier op onze website. Dat formulier vindt u hier. Na het telefoongesprek of na ontvangst van uw elektronische offerteaanvraag wordt met u een afspraak gemaakt om het te schilderen object te komen bekijken. Tijdens deze bezichtiging worden alle te schilderen details samen met een kleuradvies met u doorgesproken waarna ik voor u een vrijblijvende offerte zal samenstellen.

Na maximaal twee weken ontvangt u van mij een offerte met een prijsopgave. Ik kan deze persoonlijk komen brengen om de offerte te verduidelijken of u kunt de offerte per post ontvangen. De keuze is aan u!

U bevindt zich hier: Start Werkwijze