Als u als particulier of als zakelijke opdrachtgever een schildersbedrijf zoekt, wilt u niet alleen een  vakbekwame schilder, maar ook de zekerheid dat het gekozen bedrijf zijn afspraken nakomt. Denk bijvoorbeeld aan een goed onderbouwde offerte zonder onaangename verrassingen, aan een planning die klopt en aan de afgesproken kwaliteit en garanties op materialen en arbeid.

Kortom: u wilt zekerheid.

Tom van gemert Schilderwerken kan u die zekerheid bieden. Wij bieden u een heldere, vrijblijvende offerte op maat zonder valkuilen, hoge kwaliteit schilderwerk en een strakke planning. Daarnaast komen wij drie jaar na uitvoering van de werkzaamheden een inspectiebeurt bij u uitvoeren, waarbij de bewerkte ondergronden gecontroleerd worden. Met deze controle kunnen wij de kwalitiet van het schilderwerk waarborgen waarbij u bovendien altijd verzekerd bent van een goed onderhouden afwerking van uw woning of bedrijfspand.

Naar aanleiding van deze controlebeurt kunnen wij u een vrijblijvend advies uitbrengen over eventueel benodigde werkzaamheden. Hiervoor kunnen wij voor u wederom een heldere, vrijblijvende offerte uitbrengen.

U bevindt zich hier: Start Garantie